Fra kold til hyggelig stue

Det kan være skønt at indrette en minimalistisk og stringent designet stue, men for mange bliver udtrykket lidt koldt. Her kan du læse om, hvordan du skal tænke for at gå fra en kold til hyggelig stue.

Tænk bløde tekstiler

Hvis du vil bløde det kolde udtryk lidt op, kan det være en god ide at tænke i lidt bløde tekstiler. Det kan nemlig bidrage til at give en varm tekstur midt blandt alle de kolde, hårde overflader. Det er et godt trick, hvis du gerne vil bløde det lidt op, og tilføje lidt varme. Hvis man vælger bløde tekstiler i en kold farve, så kan man beholde noget af det stringente udtryk, hvis man stadig ønsker at det hele skal hænge sammen.

En varmt midtpunkt i stuen

Et andet smart trick man kan lave, er at lave et varmt midtpunkt i stuen. Siden urmennesket eksisterede, har vi kunnet lide at samle os om et ildsted, og vi moderne mennesker er faktisk ikke så anderledes. Det kan nemlig give en helt særlig stemning at samles om en varm kerne.

Det er dog ikke alle, der har mulighed for pejs i hjemmet. Det kræver nemlig aftræk. Hvad gør man så, hvis man gerne vil ha et ildsted? Der findes heldigvis muligheder. Med en biopejs, kan du nemt indrette et varmt midtpunkt i din stue, uden at tænke på aftræk. Det gør også, at du kan stille den hvor du vil.

En biopejs gulv, kan for eksempel stå hvor du vil på gulvet. Den brænder bio ethanol, som brænder rent, og derfor hverken soder eller asker. Det er en stor fordel med biopejs, da det er bedre for indeklimaet, og meget nemmere at gøre rent.

En biopejs er også gerne langt mere moderne i udtrykket, end det en traditionel pejs er. Derfor kan dette netop passe ind i en lidt minimalistisk og stringent indretning, og give varme og hyggelig stemning, uden at ødelægge det overordnede udtryk. En biopejs som du kan have stående på gulvet, er derfor den perfekte løsning for dig, der gerne vil have en hyggeligere stue, men bevare designet.

Man behøver altså ikke gå på kompromis med design, bare fordi man vil have lidt varme og hygge ind i en kold stue. Det er rart at have det stilrent, men det er også rart at vide, at man hurtigt kan bløde det op med et lækkert ildsted og bløde tekstiler.